Below is the agenda for the 2018 Beasley Allen Legal Conference & Expo that takes place Thursday, November 15th at the Renaissance Hotel & Spa in Montgomery, AL.

7:00am – 7:45amRegistration & Continental Breakfast
7:45am – 8:00am
8:00am – 10:00am
10:00am – 10:20amBreak
10:20am – 11:00am
11:00am – 11:50amPanel Discussion: Issues Often Confronted in Products Liability Litigation (50 minute CLE)
Kendall Dunson
LaBarron Boone
Ben Baker
Mike Andrews
Cole Portis
11:50am – 1:00pm
  • Lunch - Convention Center C & D
  • Invocation
    Leon Hampton
  • Presentation of Beasley Allen Pro Bono Award
    Tom Methvin
  • 2019 Crosscurrents: The World, America, and Alabama (45 minute CLE)| pdf (69 KB)
    Dr. David Bronner
1:00pm – 1:45pmWho was Judge Frank Johnson, and Why Does It Matter? (45 minute CLE)
Materials: pdf (57 KB)
Judge W. Keith Watkins
1:45pm – 2:15pmPhysician Life Care Planning Basics From Start to Finish (30 minute CLE)
Materials: pdf (2 MB)
Dr. Jack Denver
2:15pm – 2:45pm
2:45pm – 3:45pmPreparing to Win; Understanding Implicit Bias (60 minute CLE)
Materials: pdf (226 KB)
Greg Cusimano
3:45pm – 4:45pmEthical Considerations in a Trial Practice (60 minute CLE)
Materials: pdf (74 KB)
Roman Shaul
4:45pm – 6:00pmNetworking Reception – Montgomery Performing Arts Centre Atrium